Docència

L’ oferta formativa en Egiptologia de la Universitat Autònoma de Barcelona és única a Catalunya, a Espanya i a tot el món de parla hispana, i abasta tots els nivells i àmbits de la formació universitària. Es tracta tant de titulacions oficials com de titulacions pròpies.

Titulacions oficials

Les titulacions oficials d’Egiptologia o en las quals hi ha continguts egiptològics s’imparteixen des del Departament de Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis del Pròxim Orient Antic de la UAB. Són les següents:

Estudis de Grau

Dins del nou Grau en Ciències de l’Antiguitat de la UAB es poden cursar 5 assignatures sobre Egipte i el Pròxim Orient Antic, dues a primer curs (“Història i Civilització d’Egipte” i “Història i Civilització del Pròxim Orient Antic”) i tres a quart curs (“Llengua i Cultura a l’Antic Egipte”, “Llengua i Cultura al Pròxim Orient Antic” i “La Bíblia: Orígens i Tradició”)

Estudis de Màster

Estudis de Doctorat

Titulacions pròpies i MOOC

Les titulacions pròpies i cursos MOOC d’Egiptologia constitueixen l’oferta docent específica de l’Institut d’Estudis del Pròxim Orient Antic. Es tracta de:

Estudis de Postgrau Propis

Cursos d'Especialització

Deu cursos monogràfics de temàtica egiptològica:

Cursos MOOC a la plataforma Coursera-UAB

Cursos MOOC d’Egiptologia a Coursera-UAB: